Clara Andersson ny i ÖIS damlag

Den unga målvakten Clara Andersson är nästa spelare att presenteras för ÖIS damlag.

Clara Andersson ansluter från Lerums IS där hon tillhört A-truppen i Division 2 och gjort bra ifrån sig. Tidigare har hon tillhört akademin i Kopparberg/Göteborg FC och sedermera BK Häcken FF innan hon vände tillbaka till sin moderförening Lerums IS.

Clara är en reaktionssnabb målvakt som redan hunnit debutera för Sällskapet under försäsongen. Där hon trots två tuffa matcher stått för gedigna insatser.

Clara Andersson:

– Det ska bli spännande att ta sig an den här utmaningen och spela i Division 1 med ÖIS. Jag känner att jag kommit in bra i den här gruppen och det är ett härligt gäng. Bra spelare och bra tränare. Kände redan efter min första provträning att jag kom in i gruppen!

Vi säger varmt välkommen till ÖIS, Clara!