Kålltorps Bygg blir huvudpartner till ÖIS Fotboll

Kålltorps Bygg har länge varit partners till ÖIS Fotboll. Nu väljer man att utveckla samarbetet ytterligare och ta klivet upp till huvudpartner.

ÖIS målmedvetna satsning på damsidan har lett till ett signerat avtal vilket placerar Kålltorps Bygg företagsnamn på framsidan av representationslagens matchställ framöver. 

Göteborgsföretaget Kålltorps Bygg startade 1989 av bröderna Martin, Morgan och Steve Johansson. Med stort fokus på samarbete och personligt engagemang har det lilla familjeföretaget växt till ett miljardbolag med över 100 medarbetare som är aktiva runt omkring i hela Göteborg.

Kopplingen mellan ÖIS och Kålltorps Bygg går många år tillbaka. Företagets VD Morgan Johansson har en bakgrund som såväl spelare som ledare i föreningen.

Morgan Johansson, VD Kålltorps Bygg:

– Vi tycker det är oerhört kul att se damlagets utveckling. Det är något vi vill bygga vidare på! Föreningslivet gör en stor samhällsnytta och vi är övertygade om att damernas framsteg långsiktigt kommer bidra till bättre gemenskap, integration, och folkhälsa. Och kanske framför allt att morgondagens tjejer vågar drömma större. Det här är en utveckling som rimmar väl med våra företagsvärderingar och vi vill gärna vara med och skapa fler förutsättningar för en positiv samhällsutveckling i regionen.

Henrik Svartborn, Försäljningschef ÖIS Fotboll:

– ÖIS Fotboll är väldigt glada att Kålltorps Bygg utökar sitt engagemang och blir Huvudpartner över säsongerna 2023 och 2024. Kålltorps Bygg och Öis fotboll delar värderingar i föreningslivet och att både tjejer och killar skall ha samma möjligheter att drömma om att nå toppen inom sin idrott.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.