Superettapremiär på Bravida Arena

Det står nu klart att årets premiär i Superettan kommer att spelas på Bravida Arena.

Gräsmattan på Gamla Ullevi är ännu inte i skick att klara av premiär för samtliga Göteborgslag. Detta gör att herrarnas premiär i Superettan, likt säsongen 2022 kommer att spelas på Bravida Arena på Hisingen istället för Gamla Ullevi.

Avsparkstiden kvarstår, 3 april 19.00 sparkar ÖIS herrlag igång tävlingssäsongen 2023.

Andreas Karlsson, klubbchef ÖIS Fotboll:

  • Givetvis är det tråkigt att konstatera att vi inte heller 2023 kan spela premiären för herrarna på vår ordinarie hemmaplan. Att vi hamnar i den här situationen ytterligare ett år är inte hållbart i längden. Det är nu fem år sedan vi spelade en hemmapremiär inför publik på vår egen arena. Just nu har vi dock inget annat val än att se till att skapa ett så bra evenemang som möjligt på Bravida Arena istället och det är vad vi jobbar utifrån just nu.

Biljetterna till årets premiär släpps under kommande vecka, till dess kan du köpa ditt årskort här. Mer praktisk info om evenemanget kommer när vi närmar oss matchdag.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.