Truppen – Örebro SK

Örebro SK står näst på tur i Superettan. På Behrn Arena ställs ÖIS mot ett lag som ligger fyra poäng före ÖIS i tabellen.

Förra året blev det inte bara en utan två segrar på Behrn Arena för ÖIS som först besegrade närkingarna i cupen och sedan i Superettan. En svit man vill hålla i.

Hemmalaget har två raka segrar bakom sig och senast besegrade man Skövde AIK på bortaplan med 2-1. ÖIS kommer närmast från ett oavgjort resultat mot Östers IF och jagar fortfarande första segern för säsongen. Något man trots en hel del spelmässigt gedigna insatser inte lyckats ta.

I truppen noterar vi att Nicklas Bärkroth och Hampus Dahlqvist är tillbaka från sina respektive skador. Det återstår dock fortfarande viss rehabilitering innan Amel Mujanic och Mubaarak Nuh är redo för match. Glädjande dock är att Olle Johansson efter en vår i gymmet nu deltar i delar av den kollektiva träningen. Johannes Selvén är sjuk.

Följande trupp är uttagen till matchen:

2. Linus Tagesson

3. Jonathan Azulay

5. Christoffer Styffe

7. Sargon Abraham

9. Viktor Lundberg

10. Nicklas Bärkroth

11. Noah Christoffersson

12. Mathias Nilsson

14. Daniel Paulson

15. Isak Dahlqvist

17. Hampus Dahlqvist

18. Jonathan Drott

19. Anton Andreasson

22. Marcus Haglind Sangré

23. Hady Saleh Karim

24. William Svensson

27. Jonatan Vennberg

28. Erion Sadiku

30. Alex Rahm

Avspark på Behrn Arena 19.00, köp din biljett här!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.