Allt du behöver veta inför torsdagens derby

Det drar ihop sig till det hetaste derbyt på många år. Nedan hittar du viktig information för dig som planerar att besöka Gamla Ullevi på torsdag.

Som ni säkert noterat säljer biljetterna i en rasande fart och det är knappa 800 biljetter kvar på ÖIS sektioner och sittplats är redan slutsåld. Det är därmed hög tid att köpa biljett. Biljett köper du här!

Entréer

Notera att ÖIS är bortalag i derbyt. Det kan därför vara värt att titta en extra gång på biljetten vilken entré som gäller. Detta för att underlätta insläppen på bästa möjliga sätt.

Vi vill också uppmana alla att komma i tid till arenan som öppnar 1 timma före avspark. Läs allt inför ditt besök på Gamla Ullevi här.

Har du bortakort prickas du som vanligt av vid spärren.

Souvenirer

Givetvis kommer det finnas möjlighet att köpa souvenirer på såväl ståplats som sittplats, du hittar våra bord innanför insläppet till ÖIS sektioner. Vill du komma uppklädd till matchen och kunna titta igenom utbudet i lugn och ro har du som har köpt biljett till derbyt 20% rabatt på souvenirer i butiken på ÖIS-gården imorgon (onsdag) mot uppvisande av biljett*.

Kika förbi då, som vanligt har vi öppet till 19:00.

Pubsamling

ÖIS Supporterklubb Balders Hage och Östra Stå anordnar pubsamling på John Scott’s Palace. Som vanligt är det 49 kronor för en öl som gäller för alla ÖIS:are. Notera att det är 18-årsgräns som gäller för att komma in i lokalen. Våra läktargrupper informerar om att marschen mot Gamla Ullevi avgår 17.30.

Mer info om derbyt hittar du på oisfotboll.se/derby

*Rabatten gäller ej på träningskläder.