Truppen – Östersunds FK

Vi har kommit fram till vårens sista superettaomgång, då ÖIS åker norrut.

Efter matchen mot Östersunds FK går ÖIS herrlag in i sommaruppehållet. Trots förlusten senast är ÖIS inne i en period av god form. Tre segrar på de fyra senaste matcherna och visst kunde man fått med sig någon poäng mer från matchen mot Landskrona i tisdags?

Hemmalagets form är aningen svagare. På de fyra senaste matcherna har ÖFK tre förluster och en oavgjord och man har inte vunnit sedan 29 april. På den tiden vann man dock desto oftare. Laget inledde nämligen serien med sex raka matcher utan förlust och var ett topplag.

En tuff match att vänta med andra ord, mellan två lag som vill gå in i sommaruppehållet med bästa möjliga känsla och poängskörd.

I ÖIS trupp noterar vi att Nicklas Bärkroth fortsatt är sjuk och dessvärre missar söndagens drabbning. Saknas gör även Anton Andreasson som ådragit sig en känning och detsamma gäller Amel Mujanic. Tillbaka i truppen är dock de tre derbybusarna Erion Sadiku, Jonathan Drott och William Svensson som alla tre var avstängda i hemmamatchen mot Landskrona BoIS.

Följande trupp är uttagen till matchen mot Östersunds FK:

2. Linus Tagesson

3. Jonathan Azulay

5. Christoffer Styffe

9. Viktor Lundberg

11. Noah Christoffersson

12. Mathias Nilsson

14. Daniel Paulson

15. Isak Dahlqvist

17. Hampus Dahlqvist

18. Jonathan Drott

20. Olle Johansson

21. Mubaarak Nuh

22. Marcus Haglind Sangré

23. Hady Saleh Karim

24. William Svensson

27. Jonatan Vennberg

28. Erion Sadiku

30. Alex Rahm

Avspark sker imorgon söndag 15:00 på Jämtkraft Arena i Östersund. Om du inte är på plats följer du matchen enklast via appen ÖIS Fotboll Live eller på Discovery+. Fram till avspark föreslår vi att ni lägger en röst på Jeffrey Aubynn som är nominerad till månadens tränare i Superettan, rösta här!