ÖIS vidare i Svenska Cupen

Efter en marathonmatch på Gamla Ullevi är ÖIS vidare till den tredje omgången i Svenska Cupen för damer.

Elitettanmotstånd för ÖIS på Valhalla IP under onsdagskvällen när IK Rössö kom på besök. ÖIS visade tidigt att man inte tänkte vika ned sig och trots att chanserna uteblev för båda lagen var ÖIS i stora delar av den första halvleken det spelförande laget.

Detsamma gällde i den andra halvleken och med lite tur kunde man avgjort under ordinarie tid när Felicia Tengdahl hade ett skott i ribban i matchens slutskede men 0-0 stod sig tills ordinarie tid var över.

Förlängning.

Efter en mållös första förlängningskvart tvingades lagen till ett längre avbrott då belysningen på Valhalla IP inte kom igång. Tillslut kunde problemet dock åtgärdas och lagen kunde ta sig ut till den avslutande kvarten av fotbollsspelande.

Efter två minuter lyftes en boll in i djupled mot Nicole Jankulovski som tryckte sig runt sin försvarare vid kortlinjen och fick med sig bollen. Väl framme vid målvakten sökte hon det bortre hörnet och via en försvarare gick bollen i mål. Vilt jubel bland de rödblå!

ÖIS fick kämpa för att freda det egna straffområdet men fick tillslut pusta ut. ÖIS är vidare till den tredje omgången i Svenska Cupen!

Datum och motstånd i nästa omgång meddelas så fort detta är klart.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.