Angående det förändrade säkerhetsläget i Sverige

Under gårdagen höjde Regeringen Sveriges terrorberedskap från nivå 3 till nivå 4.

ÖIS Fotboll har i nuläget ett välfungerande säkerhetsarbete och detta kommer fortsätta på samma sätt som tidigare. Vi vill dock be er som har möjlighet att lämna väskor hemma. Detta för att underlätta insläppet vid arenan.

I övrigt följer ÖIS Fotboll, via svensk elitfotboll, läget och utesluter inte att säkerhetsarbetet kring våra evenemang kan förändras. Den dag nya rutiner införs kommer information om detta hittas i ÖIS Fotbolls kanaler.

Vid frågor kontakta ÖIS evenemangs- och säkerhetsansvarige Björn Nilsson på bjorn.nilsson@oisfotboll.se

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.