En poäng efter sent poängtapp på Gamla Ullevi

ÖIS och Östersund delade på poängen på Gamla Ullevi.

ÖIS tog ledningen genom Noah Christoffersson i matchminut 33 detta efter ett snabbt inkast av Daniel Paulson som satte igång en kontring i vilken Noah kunde avsluta kontrollerat från distans i målvaktens bortre hörn.

Strax därefter kom också 2-0, även detta i en kontring när Kevin Holmén snodde åt sig en boll utanför straffområdet och satte igång en omställning där Marcus Haglind Sangré följde med hela vägen upp i offensivt straffområde. Ett väl avvägt inlägg från Isak Dahlqvist träffade mittbackens panna och 2-0 var ett faktum.

En ledning ÖIS tog med sig in i paus.

Rödblått kom ut starkt i den andra halvleken men föll tillbaka allt mer ju längre tiden gick. Något som tillslut resulterade i ett baklängesmål. Först genom Calvin Kabuye som kunde nicka in ett inlägg från nära håll. En olycka som tyvärr inte kom ensam.

I matchens 90:e minut måttade Yannick Adjoumani in ett inlägg som Simon Marklund mötte med pannan vid den bortre stolpen och ÖIS ledning var borta. Tungt.

Efter detta lyfte ÖIS upp i jakt på ett nytt ledningsmål men tiden räckte inte till. Matchen slutade 2-2.

Vinnare 50/50-lotteriet: 308835

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.