Truppen – Jönköpings BK

Imorgon är det dags för ÖIS att kliva in i Svenska Cupen.

Den andra omgången av Svenska Cupen är omgången då elitlagen kliver in och ställs mot lagen som tagit sig hit via omgång 1. För ÖIS del står Jönköpings BK för motståndet, ett lag som i omgång 1 slog Hemgårdarnas BK med 5-1.

Matchen spelas på klassiska Stadsparksvallen i Jönköping, en arena som ÖIS varit på många gånger förr, då den även huserar Jönköpings Södra IF. Avspark sker 19:00.

I ÖIS trupp noterar vi förändringar jämfört med senast. Glädjande är bland annat att Anton Andreasson är tillbaka i en matchtrupp efter en tids skadefrånvaro. I övrigt är skadeläget oförändrat. Christoffer Styffe är fortsatt sjuk och Nicklas Bärkroth samt Aydarus Abukar rehabiliterar sina skador.

Följande trupp är uttagen till matchen:

1. Sixten Mohlin

2. Linus Tagesson

3. Jonathan Azulay

7. Sargon Abraham

8. Amel Mujanic

9. Viktor Lundberg

11. Noah Christoffersson

12. Mathias Nilsson

14. Daniel Paulson

15. Isak Dahlqvist

16. Villiam Dahlström

17. Hampus Dahlqvist

19. Anton Andreasson

20. Olle Johansson

22. Marcus Haglind Sangré

23. Hady Saleh Karim

24. William Svensson

28. Erion Sadiku

Planerar du att åka till Jönköping? Läs då publikinformationen här!

Har du inte möjlighet att följa matchen på plats? Då går den att följa via appen Min Fotboll där hemmalaget sänder den. Att se matchen kostar 99kr, klicka här för att se matchen!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.