Biljetter till höstens derby släppta!

ÖIS mot Gais, en riktig klassiker. 28 september är det dags igen!

Göteborgs två äldsta elitlag mot varandra, Originalderbyt. Ja det mesta känns överflödigt när vi ska beskriva vad derbyt mellan ÖIS och Gais betyder. I våras blev det en tung derbyseger för rödblått, nu ser vi till att ta en till när ÖIS står som hemmalag 28 september 19:00!

Då ÖIS är hemmalag gäller givetvis årskorten till denna match. Har du inte årskort men vill ändå sitta ihop med någon med årskort? Köp då biljett på onumrerad sittplats. Då kan ni välja att sitta tillsammans. Men se då till att komma i tid.

Läs mer om derbyt och följ försäljningstakten på oisfotboll.se/derby

Vi ses!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.