Izabelle Dilmec klar för ÖIS Fotboll

ÖIS damlag förstärker truppen inför upplösningen av Division 1.

Izabelle Dilmec kommer närmast från BK Häcken FF:s F19-lag. Izabelle är född 2006 och är en bolltrygg, kreativ och teknisk offensiv spelare. Innan hon anslöt till BK Häckens organisation tillhörde hon IF Väster.

Izabelle har tränat med laget under en period och är redan nu spelklar till morgondagens match mot Ljungskile SK på bortaplan.

Izabelle Dilmec:

– Jag valde att gå till ÖIS att jag ville ta steget upp till seniorfotbollen och spela på en bra nivå. Det känns jättebra. Jag trivs väldigt bra i laget och alla har varit väldigt trevliga. Man ser att det är ett rutinerat och meriterat gäng och det är stor skillnad mot att spela i en flickakademi som jag gjort innan. Jag ser jättemycket fram emot att sätta igång!