Enkronasmatcherna blir en del av Rödblå framtid

Enkronasmatcherna är ett känt begrepp för de flesta ÖIS:are, nu blir enkronasmatcherna del av Rödblå framtid.

Rödblå framtid är samlingsbegreppet för alla ÖIS engagemang för en rödblå framtid, både på och utanför planen, för alla. Du kan stötta rödblå framtid både som privatperson och företag. Skillnaden mot tidigare år är att du kan bli antingen månadsgivare eller bidra på årsbasis och ditt stöd ger mer än “bara” en gratismatch.

Genom att stötta Rödblå framtid stöttar du bland annat dessa initiativ:

  • Enkronasmatcherna – Enkronasmatcherna är ett traditionsenligt inslag i ÖIS säsong och 2023 är ingen undantag. Var med och bidra till den fria entrén för ÖIS:are och fotbollsintresserade vid två tillfällen under hösten.
  • Chiparampa Foundation – En nygammal samarbetspartner med fokus på att bidra och utveckla Chiparamba Foundation och Chiparamba Great Eagles Academy framåt genom riktade insatser.
  • Ågrenska – Under 2023 och 2024 har ÖIS inlett ett samarbete med Ågrenska. Ett samarbete som syftar till att alla, oavsett förutsättningar har rätt till roliga, stimulerande aktiviteter i sann rödblå anda.
  • Dawitmatchen – Free Dawit och Dawitmatchen, är sedan många år tillbaka en självklar del i vårt CSR-arbete och lika självklar del framåt i Rödblå Framtid.. Vi ger oss inte innan Dawit är med oss på Gamla Ullevi.

Dessa är vad som för närvarande ryms under begreppet Rödblå framtid. Men i framtiden kommer projektet att växa och innefatta fler delar. Så var med på resan redan nu!

Läs mer på oisfotboll.se/framtid

Enkronasmatcherna 2023
2023-10-08 ÖIS – Utsiktens BK • Gamla Ullevi

2023-10-15 ÖIS – Onsala BK • Valhalla IP

Hör Anton Andreasson prata mer om vad Rödblå framtid är:

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.