Hady Saleh Karim lämnar ÖIS

Efter en halv säsong i föreningen står det nu klart att Hady Saleh Karim lämnar ÖIS.

Hady anslöt till ÖIS inför säsongen och har under våren deltagit i 18 seriematcher under vilka han stått för två mål och två assist. Nu väljer ÖIS Fotboll och spelaren att gå skilda vägar och Hady har i och med detta kommit överens om ett avtal med en ny förening.

Andreas Karlsson:

– Vi har haft diskussioner med Hady en tid och det har kommit ett önskemål från spelaren att söka sig någon annanstans och denna önskan har vi valt att tillmötesgå. I det läget herrlaget befinner sig just nu är det otroligt viktigt att alla spelare har 100% fokus på ÖIS-bästa. Därför anser vi att det bästa i det här läget är att tillmötesgå spelarens önskan.

ÖIS Fotboll vill tacka Hady för hans insatser i den rödblå dressen och önska honom lycka till framöver!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.