Hady Saleh Karim lämnar ÖIS

Efter en halv säsong i föreningen står det nu klart att Hady Saleh Karim lämnar ÖIS.

Hady anslöt till ÖIS inför säsongen och har under våren deltagit i 18 seriematcher under vilka han stått för två mål och två assist. Nu väljer ÖIS Fotboll och spelaren att gå skilda vägar och Hady har i och med detta kommit överens om ett avtal med en ny förening.

Andreas Karlsson:

– Vi har haft diskussioner med Hady en tid och det har kommit ett önskemål från spelaren att söka sig någon annanstans och denna önskan har vi valt att tillmötesgå. I det läget herrlaget befinner sig just nu är det otroligt viktigt att alla spelare har 100% fokus på ÖIS-bästa. Därför anser vi att det bästa i det här läget är att tillmötesgå spelarens önskan.

ÖIS Fotboll vill tacka Hady för hans insatser i den rödblå dressen och önska honom lycka till framöver!