Två spelare ansluter till damlaget

Linnea Moffat och Ebba Lindvall, så heter de två senaste tillskotten till ÖIS damlag.

Linnea Moffat som är född 2004 kommer närmast från Gefle IF och tillhörde dessförinnan IK Huge. Hon flyttar nu till Göteborg för att studera och har under en tid tränat med laget och är nu spelklar på riktigt. Linnea kan användas såväl i backlinjen som på centralt mittfält.

Linnea Moffat:

– Jag har ju hållit igång med laget en period nu och kände direkt när jag kom hit att det var ett bra gäng. När jag varit med här har jag känt att det varit bra träningar och en bra miljö. Jag kände direkt att jag skulle passa in här.


Nästa spelare att ansluta är Ebba Lindvall, även hon född 2004. Målvakten Ebba kommer närmast från Göteborgs FF och har innan detta tillhört Qviding FIF, Hisingsbacka FC och ursprungligen IK Zenith.

Ebba Lindvall:

– Anledningen till att jag valde att ta mig hit var att det finns bra förutsättningar här. ÖIS är en stor klubb med mer resurser. Bara en sån sak som att det finns en målvaktstränare här är något jag tror kommer och jag kommer dessutom till ett bra lag. Jag ser jättemycket fram emot att sätta igång.

Både Ebba och Linnea är spelklara direkt och kan är uttagningsbara till lördagens match mot IFK Örby 13:00 på Valhalla IP. Köp biljett till den matchen här!