ÖIS + Wellibites för ett mer hälsosamt föreningsliv

Wellibites vill bidra till en hälsosammare värld med mindre diabetes typ 2 och fetma. Företaget säljer godis framtaget på ett hållbart sätt utan onödigheter så som socker och andra onödiga tillsatser. Nu är Wellibites en del av det rödblå nätverket!  

Via samarbetet med ÖIS Fotboll kommer Wellibites erbjuda sockerfria alternativ på ÖIS-gården. Samarbetet med Wellibites går väl ihop med ÖIS motto ”En sund själ i en sund kropp” och Rödblå Framtid där vi tillsammans vill verka för en god rödblå framtid såväl på som utanför planen.

ÖIS är första fotbollsföreningen Wellibites samarbetar med, något vi båda är mycket stolta över. 

Sara Sarray, VD Wellibites:

  • Vi är superglada att jobba med er inom idrotten och vill lyfta medvetenheten om hälsosammare alternativ till barnen redan i ung ålder och vi ser att ÖIS är en strålande partner att göra just det med! Vi vill bidra till en hälsosammare värld med mindre diabetes typ 2 och fetma. Med Wellibites tas ett steg på vägen dit med ett godis som både smakar och gör gott. Dessutom kan alla njuta av det utan att hindras av allergier eller etiska skäl!

Vi ser fram emot ett långt och lyckat samarbete med Wellibites!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.