Tre mål och tre poäng i Eskilstuna

Det blev tre blytunga poäng för Sällskapet i Eskilstuna under lördagen.

Edi Sylisufaj inledde målskyttet för rödblått med ett riktigt konststycke efter en kvart när han på framspelad av Kevin Holmén vände runt kvickt i straffområdet och dunkade in matchens första mål vid den bortre stolpen.

Samme Sylisufaj skulle bli tvåmålsskytt i bara tio minuter senare när han styrde in en hörna i nät. Assist till detta mål stod samme Holmén för.

Men ÖIS var inte nöjda där. I minut 36 lyfte Isak Dahlqvist in en boll i straffområdet som Noah Christoffersson elegant stötte i mål med en bredsida!

0-3 på tavlan i paus.

Den andra halvleken innebar forcering från hemmalaget men ÖIS försvarade sig väl. En reducering i matchminut 59 av Jesper Modig skapade förvisso lite nerv men ÖIS stod emot bra och kunde ta med sig alla tre poängen till Göteborg.

I nästa match väntar Jönköpings Södra IF på bortaplan och efter det är det dags för derby. Köp biljett till originalderbyt redan nu så ses vi!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.