Publikinformation – Originalderbyt

Imorgon är det dags för derby på Gamla Ullevi och vi vill trycka extra mycket på värdet av att komma i tid till arenan.

Matchen startar 19:00 och biljetter köper du här!

Det förändrade säkerhetsläget i Sverige sedan en tid tillbaka gör att säkerhetsarbetet kring en match av Originalderbyts storlek påverkas extra mycket. Något som gör att vi önskar att ni kan ta er till arenan i god tid. Anledningen är att inpasseringen kommer att ta längre tid än vanligt då visitering kommer ske på samtliga sektioner.

Vi ber er lämna väskor hemma och vill påminna om att cykelbatterier inte får tas med in på arenan.

Vid insläppen till klacksektioneran råder utökat arenaområde, vilket innebär att insläpp sker längre bort från arenan än ordinarie insläpp.

För att alla ska hinna komma i tid öppnar arenan redan 17:30 och mer personal än vanligt kommer finnas runt arenan för att svara på era frågor.

Vi vill även påminna er som sitter på onumrerade sektioner (Västra läktaren) att visa hänsyn och se till att alla får plats. Lämna exempelvis inte tomma stolar mellan er och nästa sällskap på er rad.

Som vanligt ber vi också alla att ta sig till arenan med kommunala transportmedel då möjligheten till parkering kring arenan är begränsad. Vill du veta mer inför ditt besök på Gamla Ullevi hittar du all information här.

Vi ses på Gamla Ullevi imorgon!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.