En poäng i herrarnas gratismatch

Det blev ett oavgjort resultat i söndagens gratismatch på Gamla Ullevi när ÖIS och Utsiktens BK delade på poängen.

ÖIS började starkast och redan i matchens tredje minut kunde Edi Sylisufaj pricka in matchens första mål fint framspelad av Noah Christoffersson. ÖIS utökade också ledningen efter en halvtimma när Edi Sylisufaj blev neddragen i straffområdet och Jonathan Azulay säkert prickade in 2-0 på straff framför Östra Stå.

Rödblå ledning med 2-0 i paus men den andra halvleken lämnade tyvärr en del övrigt att önska. ÖIS föll tillbaka och tillät bortalaget skapa chanser. Något som tillslut av utdelning. Edin Hamidovic gav bortalaget ledningen i matchminut 66 och bara två minuter senare nickade Paolo Marcelo in kvitteringen till 2-2.

Det oavgjorda resultatet stod sig matchen ut och innebär en poäng till Sällskapet.

Vinnare 50/50-lotteriet: 314611

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.