Publikinformation – Utsiktens BK

Det är dags, årets gratismatch står för dörren.

8 oktober 15:00 spelas årets första gratismatch mot Utsiktens BK, en match som är en del av Rödblå Framtid, ÖIS initiativ för en bättre framtid både på och utanför planen.

För att gå in på arenan behövs ingen biljett utan det är bara att gå igenom spärrarna på Gamla Ullevi.

Aktivitetsområde

I samband med matchen på söndag kommer det finnas ett aktivitetsområde vid entré 10. Detta område riktar sig till våra yngsta ÖIS:are. På plats det finnas möjlighet att hoppa hoppborg och våra partners på Triumf Glass delar ut glass.

Aktivitetsområdet öppnar i samband med att arenan slår upp grindarna 14:00 (Avspark 15:00) och är öppet under hela matchen. Aktivitetsområdet kan nås från hela sittplatssidan.

Pizzeria Mums bollvärd

Våra partners på Pizzeria Mums är i denna match bollvärd. Det innebär att spelarna efter avspark kommer sparka ut bollar i publiken. Fångar du en av dessa och lämnar in till Pizzeria Mums i Krokslätt eller Gårda bjuder Pizzeria Mums på lunch.

Åtgärd vid ståplats

Med anledning av inkastade föremål i derbyt mot Gais för en vecka sedan har föreningen fattat beslutet att nätet framför ståplats kommer användas. Detta beslut är taget för att öka tryggheten för spelare och övrig personal som rör sig på innerplan.

Souvenirer

Som vanligt kommer det finnas möjlighet att köpa souvenirer utanför arenan. Som vanligt är souvenirtältet placerat i hörnet mot häktet. Utanför entré 7,8,9,10.

Vi ses på Gamla Ullevi!