Läget i herrlaget

En vecka återstår till nästa match i Superettan då ÖIS tar emot Trelleborgs FF på Gamla Ullevi.

Herrlaget är träningsledigt fredag-söndag och därefter väntar en intensiv träningsvecka inför återstarten mot Trelleborgs FF på Gamla Ullevi 22 oktober.

När det gäller skadeläget har Jonathan Azulay som utgick i matchen mot Utsikten ådragit sig en bristning. Denna håller honom borta de kommande matcherna men det är ännu för tidigt att säga ifall skadan kommer hålla honom borta resten av säsongen eller ej.

När det gäller Villiam Dahlström och hans fotskada är ny röntgen är inplanerad. Likt fallet med Azulay är det svårt att i nuläget säga om han kommer vara i spel mer denna säsong eller ej. Detsamma gäller den nyligen opererade Sixten Mohlin.

Aydarus Abukar ingår mer och mer i den kollektiva träningen men är ännu inte riktigt matchredo. Fokus nu ligger på att Aydarus ska komma så väl förberedd det går till säsongsstart 2024.

I övrigt är samtliga spelare i herrtruppen i full träning. Inga spelare är heller avstängda i matchen mot TFF. Du köper biljetter till matchen mot Trelleborgs FF här!

Innan dess är det dock dags för damernas gratismatch. Den spelas på söndag 16:00 på Valhalla IP, läs mer om den på oisfotboll.se/framtid

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.