Truppen – Trelleborgs FF

Vi har kommit fram till årets näst sista hemmamatch i Superettan. ÖIS ställs mot Trelleborgs FF på Gamla Ullevi imorgon.

Motståndarna från Skåne ligger för närvarande på en niondeplats i tabellen och åkte i förra omgången på en ordentlig smäll då man förlorade med 0-6 mot Gais på hemmaplan. ÖIS tog som bekant en poäng mot Utsiktens BK före uppehållet, detta efter att ha tappat ledning 2-0 till 2-2.

En seger hade inneburit betydande kliv i den obehagligt jämna tabellen för rödblått som just nu innehar den nedre av de två kvalplatserna.

I ÖIS trupp noterar vi att Isak Dahlqvist saknas jämfört med senast. Detta med anledning av sjukdom. Utöver honom är även Villiam Dahlström på listan över “icke uttagningsbara”, detta med anledning av den fotskada han ådrog sig för en tid sedan. Foten är nu gipsad men tyvärr ser det ut som att säsongen är över för anfallaren.

Även Jonathan Azulay och Sixten Mohlin står på skadelistan. När dessa är redo för spel igen är lite mer oklart men båda är i rehabiliteringsfas.

In i truppen jämfört med senast kommer Amel Mujanic och Christoffer Styffe.

Följande trupp är uttagen till matchen:

2. Linus Tagesson

5. Christoffer Styffe

6. Kevin Holmén

8. Amel Mujanic

9. Viktor Lundberg

10. Nicklas Bärkroth

11. Noah Christoffersson

12. Mathias Nilsson

14. Daniel Paulson

17. Hampus Dahlqvist

18. Jonathan Drott

19. Anton Andreasson

21. Mubaarak Nuh

22. Marcus Haglind Sangré

24. William Svensson

26. Edi Sylisufaj

28. Erion Sadiku

30. Alex Rahm

Biljett köper du här!

Om du inte har möjlighet att följa matchen på plats går den som vanligt att se på discovery+ eller följas via rapportering i appen ÖIS Fotboll Live.

Edi Sylisufajs ord inför matchen: