Truppen – Landskrona BoIS

Superettan 2023 ska avgöras, ÖIS åker till Landskrona i jakt på en kvalplats.

Förutsättningarna för ÖIS på Landskrona IP är klara. ÖIS behöver tre poäng för att ha chansen att kvala sig kvar i Superettan.

Enbart vinst räcker dock inte. Det som också behövs är att Jönköpings Södra IF förlorar eller Skövde AIK tappar poäng för att kvalplatsen ska bärgas.

Mycket att vinna med andra ord, för ett ÖIS som stod för en stark insats mot Västerås SK förra helgen och nu gett sig själva chansen till fortsatt spel i Superettan.

I ÖIS trupp är Isak Dahlqvist tillbaka efter sin sjukdom. Utgår jämfört med senast gör dock Viktor Lundberg som är avstängd efter sitt gula kort senast. Utöver dessa är frånvaroläget oförändrat jämfört med matchen mot Västerås SK.

Följande trupp är uttagen till matchen:

2. Linus Tagesson

5. Christoffer Styffe

6. Kevin Holmén

7. Sargon Abraham

8. Amel Mujanic

10. Nicklas Bärkroth

11. Noah Christoffersson

12. Mathias Nilsson

14. Daniel Paulson

15. Isak Dahlqvist

17. Hampus Dahlqvist

18. Jonathan Drott

22. Marcus Haglind Sangré

24. William Svensson

26. Edi Sylisufaj

28. Erion Sadiku

29. William Alder

30. Alex Rahm

Inte mindre än fyra bussar rullar söderut och publikinformation hittar du här!

Som vanligt sänds matchen på discovery+ om du inte har möjlighet att ta dig till Landskrona. Som vanligt går liverapporteringen från matchen att följa i appen ÖIS Fotboll Live.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.