ÖIS-galan flyttas

Med anledningen av det stundande kvalet har ÖIS Fotboll beslutat om att flytta ÖIS-galan 2023.

Detta för att säkerställa ett så bra evenemang som möjligt. ÖIS-galan kommer istället gå av stapeln den 27 januari. 

Niklas Allbäck, kommersiellt ansvarig ÖIS Fotboll:

– Med anledning av det stundande kvalet väljer vi att flytta ÖIS-galan för att säkerställa ett så bra evenemang som möjligt. ÖIS-galan har blivit ett traditionsenligt inslag i ÖIS:arnas november-december scheman och vi hoppas självklart att man väljer att komma även om vi nu flyttar den framåt i tiden lite. Detta ger oss också möjligheten att förändra konceptet lite för att göra galan ännu mer festlig och underhållande för Alla ÖISare och fortsätta utveckla konceptet.

Förändringen innebär att de traditionsenliga julauktionerna istället kommer ske digitalt under november-december och ÖIS julmarknad kommer i sedvanlig ordning gå av stapeln på Nordstan i mitten av december. 

För er som bokat biljetter kommer ni få ett separat utskick där ni ges möjligheten att ligga kvar med era biljetter eller häva köpet. 

Vid frågor – kontakta Niklas Allbäck på niklas.allback@oisfotboll.se 

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.