Publikinformation – Nordic United FC

På torsdag är det dags för den första av två kvalmatcher. ÖIS möter Nordic United FC på bortaplan.

Matchen spelas på Södertälje Fotbollsarena och avspark sker 19:00. Det är ont om platser på bussarna till arenan så skynda dig att anmäla dig. Läs om hur du anmäler dig till supporterklubbens bussar på oissupporter.se.

Det går inte att köpa förköpt biljett till denna match utan entréavgiften betalas på plats via Swish. Kontant eller kortbetalning är inte möjlig. Notera att bortakorten inte heller gäller.

Då matchen inte tillhör Svensk Elitfotboll sänds den inte på discovery+. Har du inte möjlighet att se matchen plats sänds den på ettanplay.se, liverapportering för denna match går inte att följa i ÖIS Fotboll Live, du följer den därför enklast i appen Min Fotboll.

Vill du köpa biljetter till söndagens andra kvalmatch, den på Gamla Ullevi kan du givetvis göra det redan nu. Notera dock att årskortet gäller i denna match!

Köp din biljett här!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.