Ledning i halvtid i kvalet

ÖIS tog en skön seger i det första kvalmötet mot Nordic United FC på Södertälje Arena.

ÖIS kom ut starkt och närmast i den första halvleken för rödblå del kom Christoffer Styffe när han sånär stötte in en boll i nät efter en frispark. Dejan Garaca i hemmamålet nådde dock ner och räddade på mållinjen. Edi Sylisufaj var nära även han men 0-0 var resultatet i halvlek trots mycket boll för ÖIS.

Den andra halvleke var aningen jämnare vilket gav en mer böljande matchbild och ÖIS bjöds på lite mer ytor. Något som tillslut gav utdelning. Sargon Abraham tråcklade sig förbi sin bevakning och frispelade Noah Christoffersson som inte gjorde något misstag när han fick ett friläge från vänster i straffområdet. Ett kontrollerat avslut i bortre senare och ledningen var ett faktum i minut 78.

ÖIS kontrollerade händelserna matchen ut och slutresultatet skrevs till 0-1.

Detta innebär att det är fördel ÖIS inför söndagens retur. Matchen börjar 16:00 på Gamla Ullevi på söndag och du köper biljetter här!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.