Daniel Paulson tilldelas ÖIS-ringen

I samband med söndagens kvalmatch tilldelas Daniel Paulson ÖIS-ringen.

Daniel Paulson blev uppflyttad i ÖIS herrlag säsongen 2013. Vilket gör att han nu är inne på sin elfte säsong i ÖIS herrlag. En korsbandsskada förstörde dock säsongen 2019 för trotjänaren och därför är det först i år han tilldelas ÖIS-ringen för 10 säsonger i representationslaget för det vackraste av Sällskap.

ÖIS-ringen kommer att delas ut till spelare som gjort 10 säsonger i ÖIS herrlag. Ringen tilldelas Daniel inför avspark i söndagens match mot Nordic United FC på Gamla Ullevi. Ringen kommer att delas ut av två innehavare av ÖIS-ringen, nämligen Lennart Wing och Hannes Sahlin.

Så kom i tid.

Bland tidigare innehavare av ÖIS-ringen hittar vi rödblå storheter som Niclas Sjöstedt, Marcus Allbäck, Sören Börjesson och nyss nämnda Wing och Sahlin.

Ta chansen att hylla en sann rödblå ikon på söndag. Avspark sker 16:00 på Gamla Ullevi du köper din biljett till matchen här!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.