Lånespelare återvänder till sina klubbar

Säsongen är över därmed återvänder de spelare som spenderat året på lån i ÖIS till sina respektive klubbar.

Mathias Nilsson, Villiam Dahlström, Edi Sylisufaj, Mubaarak Nuh och Kevin Holmén har alla varit i ÖIS på låneavtal under året. Med anledning av att säsongen är slut återvänder därför spelarna nu till sina respektive klubbar.

Mathias Nilsson återvänder till Malmö FF efter ett år som ordinarie sista utpost för ÖIS Fotbolls herrlag. När vi summerar säsongen kan vi konstatera att Mathias är den enda spelaren som spelat samtliga minuter för Sällskapet i årets Superetta. Inklusive kvalet. Mathias återvänder till MFF tillsammans med Mubaarak Nuh som under året spelade 15 matcher i den röda tröjan och startade fyra av dessa.

Till Halmstads BK återvänder Villiam Dahlström som dessvärre bara hann med fem starter innan en fotskada avslutade säsongen. På dessa starter blev det dock ett mål och en assist, bland annat i den blytunga segern mot Helsingborg i bortaplan i augusti.

Kevin Holmén och Edi Sylisufaj återvänder till IF Elfsborg respektive IK Sirius. De båda har stått för starka insatser sedan de anlände i somras. Kevin Holmén noteras för fyra assist och ett mål under sin tid i rödblått och för Edi Sylisufaj noteras för fem mål och en assist.

ÖIS Fotboll vill tacka samtliga spelare för deras insatser i den rödblå dressen denna säsong!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.