Anton Andreasson stannar i ÖIS

Det står nu klart att Anton Andreasson blir kvar i Sällskapet.

Anton anslöt till ÖIS inför säsongen 2020 och nådde under årets säsong 100 matcher i den rödblå tröjan. Han och föreningen har nu kommit överens om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2024.

När Anton anlände till föreningen gjorde han det i egenskap av central mittfältare men ganska snabbt blev han omskolad till vänsterback och har sedan dess varit frekvent förekommande i startelvan och totalt har det hittills blivit sex mål och femton assist under hans tid i föreningen.

I samband med att Antons avtal som spelare förlängs står det också klart att han fortsätter på föreningens marknadsavdelning som säljare under 2024.

Anton Andreasson:

– Fantastiskt kul att allt är klart. Jag ser mig själv som ÖIS:are och det är här jag vill vara. Jag är stolt och väldigt glad att jag fortsatt får möjligheten att både jobba och spela för Sveriges finaste sällskap. Nu är jag otroligt revanschsugen och taggad på att säsongen 2024 ska dra igång!

ÖIS Fotboll är mycket glada att fortsätta samarbetet med Anton över nästa säsong också!