Nicklas Bärkroth klar för två nya år!

Nicklas Bärkroth kom till ÖIS inför säsongen 2022, nu står det klart att han signerat ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2025.

Det var många som höjde på ögonbrynen när Nicklas Bärkroth vände hem till Göteborg och ÖIS inför säsongen 2022. Efter en framgångsrik karriär i allsvenska toppklubbar och med SM-guld på meritlistan valde han att vända hem till ÖIS-gården där han spenderat många dagar under sin barndom då pappa Robert var en del av representationslaget i början av 00-talet. Under sin debutsäsong blev det fem mål och tre assist på 21 matcher varav 12 från start.

Den gångna säsongen kantades av en del skador men mot slutet när ÖIS stod för en mäktig upphämtning och klarade kontraktet var Nicklas en vital del av startelvan och avslutade säsongen med fyra starter, något som lovar gott inför kommande säsong.

Nicklas tidigare kontrakt var skrivet på två år med option på ytterligare ett. Därför har ett nytt kontrakt nu istället signeras som knyter spelaren till ÖIS Fotboll över de kommande två åren.

Nicklas Bärkroth:

Samtidigt som senaste två säsongerna varit stora besvikelser resultatmässigt och inte vad jag såg framför mig när jag valde att komma hit är ÖIS en klubb jag älskar att representera varje gång jag drar på mig tröjan.  Jag känner en stor stolthet och glädje att förlänga mitt kontakt med två nya år. Jag tror stenhårt på klubben och ser fram emot nästa säsong redan. Min förhoppning är att kunna spela fler matcher än i år och bidra till bättre resultat på planen, håller jag mig frisk vet jag att jag gör skillnad. Ses på andra sidan nyår alla ÖIS:are, då tar vi nya tag! 

Vill du njuta av mer Nicklas Bärkroth och ÖIS nästa år? Köp då årskort!