Ebba Lundberg klar för ÖIS

Vinterns första nyförvärv är klart!

Anfallaren Ebba Lundberg ansluter till Sällskapet. Ebba kommer närmast från Valinge/Derome DFF. Många känner säkert igen Ebba från mötena med hallänningarna i Division 2 2022. Då hon slogs i toppen av skytteligan säsongen igenom och var en stor anledning till att Valinge/Derome DFF slogs med ÖIS hela vägen in om en plats i Divison 1.

Ebba är en kvick anfallare med ett bra tillslag som genom åren visat sig vara mycket målfarlig. Säsongen 2023 blev det 18 mål för Valinge/Derome DFF som hamnade i mitten av Division 2.

Ebba flyttar till Göteborg för studier och ansluter därmed till ÖIS. Ebba spelar främst som anfallare och är född 2003.

Ebba Lundberg

Det känns superkul! Är väldigt taggad på kommande säsong med ÖIS, det känns som ett underbart gäng med både spelare och ledare.  Jag har flyttat upp till Göteborg under hösten för plugg och efter att ha provtränat runt lite kändes ÖIS ganska snabbt som ett naturligt val för mig. Det är en trivsam klubb med goda förutsättningar att utvecklas i. 

Köp årskort och följ alla matcher 2024!