Välkommen till ÖIS Alicia Hansson!

Nästa spelare att ansluta till damlagets trupp inför säsongen 2024 heter Alicia Hansson!

Alicia kommer från IS Halmia som kom trea i årets upplaga av Division 1 Södra. Samma serie som ÖIS.

Alicia inledde sin fotbollsbana i Alets IK och gick senare vidare till IF Centern. Hon har också hunnit med ett äventyr i USA och studier på collage och spel för Coastal Carolina University i NCAA D1. De senaste sex åren har hon tillhört klassiska IS Halmia från Halmstad.

Alicia är en defensiv spelare med bra speluppfattning som är bra såväl i det defensiv spelet som med bollen vid fötterna. Hon kan spela såväl mittback som defensiv mittfältare.

Alicia Hansson:

Jag hade en bra känsla redan efter första träningen. Här fanns många duktiga spelare och ledare, samt att föreningen kändes både professionell och familjär. Det känns jättekul och förväntansfullt! Jag är laddad för att sätta igång i januari och få lära känna laget och staben ännu bättre. 

Köp årskort och följ alla matcher 2024!