Sandra Mannerstråle klar för Sällskapet!

Sandra Mannerstråle är nästa spelare att ansluta till ÖIS damlag inför kommande säsong.

Sandra vann förra året skytteligan i Division 2 Västra för sitt IK Zenith med 25 mål på 21 matcher. Nu tar hon klivet upp en division och blir en del av det rödblå lagbygget inför säsongen 2024. Sandra har varit IK Zenith trogen karriären igenom men byter nu alltså grönvitt mot rödblått.

Sandra är en offensiv spelare som gärna använder sin snabbhet för att löpa i djupet. Hon har, som siffrorna visar, också visat sig vara mycket målfarlig och hon kan dessutom avsluta med båda fötterna.

Sandra Mannerstråle:

Det känns väldigt bra, är taggad på att få dra igång och spela fotboll med detta gänget.  Redan första träningen fick jag ett bra intryck av spelarna och ledarna. Känns som en bra miljö där man kan utvecklas som spelare och som person. 

Välkommen till Lirarnas lag, Sandra!