Seger mot IFK Värnamo

Under lördagen spelade herrarna årets andra träningsmatch. Även denna gång slutade det med seger och resultatet 1-0 till Sällskapets favör.

I Värnamo så visade ÖIS upp både en bredd av spelare och ett högt presspel framför hemmapubliken och ett tiotal tappra ÖIS:are.

ÖIS inledde matchen med en mestadels rutinerad startelva som direkt pressade tillbaka allsvenska Värnamo. Det märktes väl att laget tränat mycket på att försöka vinna bollen högt upp i banan med sitt presspel, precis som huvudtränare Andreas Holmberg har nämnt i flera intervjuer. Den första halvleken förblev dock mållös trots dubbla rödblå träffar i målramen.

I andra halvlek så skedde en stor andel byten med ungefär 30 minuter kvar där många U19-spelare fick chans att visa upp sig. En av dessa blev dagens enda målskytt när Noah Gullbrandsen prickade in segermålet efter att Jonathan Vennberg skjutit en rökare i ribban.

ÖIS fortsätter alltså försäsongen med den andra segern på lika många matcher.

ÖIS startelva
30. Alex Rahm
3. Jonathan Azulay
24. William Svensson
19. Anton Andreasson
15. Isak Dahlqvist
29. William Alder
8. Amel Mujanic
28. Erion Sadiku
14. Daniel Paulson
10. Nicklas Bärkroth
9. Viktor Lundberg

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.