Charlie Vindehall klar för Sällskapet!

ÖIS Fotboll har idag gjort klart med en ny mittfältare. Charlie Vindehall, 27 år, ansluter från IFK Värnamo. Kontraktet är skrivet över 2025.

Moderklubben är Hovshaga AIF från Växjö och spelarutbildningen kommer från Östers IF:s akademi. Men de senaste 5 säsongerna har Charlie tillhört IFK Värnamo där han varit med på hela resan från Division 1 Södra till Allsvenskan. Men nu väntar alltså spel i Lirarnas lag. Charlie ansluter omgående och går direkt in i träning med truppen.

Pontus Farnerud, sportchef ÖIS Fotboll

  • Charlie är en central mittfältare som även är användbar i andra positioner. Han passar väldigt bra in i hur vi vill spela och kompletterar truppen på ett bra sätt. Passningsspel, spelförståelse och beslutsfattning är egenskaper vi värdesätter högt och där känner vi Charlie har sina styrkor som fotbollsspelare. Vi får en driven och lojal spelare till ÖIS som kommer från en utvecklande miljö vilket inte är helt olikt hur vi vill jobba.

Charlie Vindehall

  • Det känns bra och spännande att få komma igång. Kul att träffa alla i laget och jag har fått ett bra intryck av gruppen och alla runtomkring. ÖIS var hela tiden en klubb som var intressant för mig. En anrik förening med mycket supportrar och en härlig utmaning. Sedan gillade jag verkligen det Andreas och Pontus presenterade spelmässigt. Jag tror jag kommer få en bra roll och trivas fint här.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Pontus Farnerud, sportchef ÖIS Fotboll, e-post: pontus.farnerud@oisfotboll.se