Alicia Hellström ansluter till ÖIS

Tvillingsystrarna Hellström är rödblåa! Ytterbacken Alicia Hellström, 20 år, ansluter till ÖIS och blir det tionde nyförvärvet inför seriestart.

Alicia inledde, precis som systern Ashley, sin karriär i Backatorp IF. Därefter följde spel i IFK Göteborg från tolv års ålder. När Blåvitt startade sitt seniorlag blev Alicia en del av spelartruppen. Hon kom att spela sammanlagt 78 A-lagsmatcher över fyra säsonger i IFK Göteborg.

Alicia är en snabb, fysisk och bollförande ytterback som främst hör till vänster i banan. Hon kan även spela wingback och yttermittfältare och gillar att utmana i en-mot-en-situationer genom sin fart och bollskicklighet. Hittills har hon deltagit i två matcher under försäsongen.

Alicia Hellström:

– ÖIS gav mig direkt intrycket av att vara en trivsam organisation vilket är viktigt för mig. Både gruppen och ledare har tagit emot mig otroligt bra. Jag tror de flesta som såg ÖIS förra året kommer bli överraskade över lagets nya högstanivå. Jag tror starkt på att vi har goda chanser att vara ett topplag i Division 1 i år och jag ser fram emot att bidra till att vi tar oss dit.

Varmt välkommen till ÖIS, Alicia!

Alicia Hellström

  • Född: 17 februari 2004
  • Position: Försvarare
  • Moderklubb: Backatorp IF
  • Tidigare klubbar: Backatorp IF, IFK Göteborg