Årskort

Årskortet är det bästa sättet att få tillträde till ÖIS matcher. Med ett årskort till ÖIS Fotboll får du fri entré till samtliga matcher för såväl herr- som damlag. Detta inkluderar serie-, cup- och träningsmatcher. Givetvis är det mer ekonomiskt fördelaktigt att köpa årskort än att köpa lösbiljetter till varje enskild match. 

Årskort kan du köpa i Store1887 online eller i butiken på ÖIS-gården. Notera att standard för årskort numera är att du bara får ditt årskort digitalt, men givetvis finns plastkort som tillval.

Ett tips till dig som  vill ha årskortet lätt till hands är att ladda ned appen ÖIS Fotboll Live från App Store eller Google Play

Biljettkategorier

På ÖIS Fotbolls evenemang finns tre olika biljettkategorier:

Vuxen: Gäller dig som fyllt 16 år och inte är studerande eller pensionär.

Studerande: Gäller dig som studerar, uppvisande av giltig studentlegitimation krävs.

Pensionär: Gäller dig som fyllt 65 år eller är förtidspensionär.

Ungdom: Gäller för dig som är 7-16 år gammal.

Barn under 7 år går in gratis på ÖIS Fotbolls evenemang.

Gruppbiljetter

Är du intresserad av att gå med ditt fotbollslag eller någon annan grupp. Kontakta bjorn.nilsson@oisfotboll.se så ser vi till att hitta ett upplägg som passar er.

Köp biljett

Lösbiljetter kan du köpa via oisfotboll.ebiljett.nu eller i butiken på ÖIS-gården. Detta gäller biljetter till våra matcher för såväl herrar som damer. Notera att det endast är förköpta biljetter som gäller på våra evenemang och möjligheten att köpa biljett på våra arenor är begränsad.

Vid frågor om biljetter kontakta bjorn.nilsson@oisfotboll.se