VALHALLA IP

Valhalla IP är klassisk rödblå mark och en plats där Sällskapet spelat fotboll i perioder sedan tidigt 1900-tal. Här spelas en majoritet av våra träningsmatcher samt är hemmarena  för vårt damlag.

Valhalla IP är belägen vid Mölndalsån mellan Valhallabadet och arenan har 1200 sittplatser under tak och en maxkapacitet på ca 4000 åskådare. Arenan ägs av GotEvent.

Entréer

Huvudentrén är belägen på kortsidan mot Valhallabadet och ståplatsentrén som används vid utvalda matcher ligger i hörnet av ståplatsläktaren mot Mölndalsån åt Nya Ullevi.

Servering

På arenan finns kiosk där du kan inhandla fika och vid utvalda matcher grill och/eller möjlighet att handla pizza. 

Ta dig till arenan

Vill du ta dig kollektivt till Valhalla IP är Scandinavium närmaste hållplats. Hitta den bästa resvägen med hjälp av  Västtrafiks reseplanerare.

I anslutning till arenan finns parkeringsplats men notera att denna nyttjas av flertalet aktörer i närheten. Övriga parkeringsplatser i närheten är Ullevigaraget eller Burgården.

Tillgänglighet

Rullstolsplatser finns placerade på sektion A1.
Läs information om den fysiska tillgängligheten på Valhalla IP i Tillgänglighetsdatabasen

Får jag ta med min kamera?

Mobilkameror och små kompaktkameror är tillåtna, men systemkameror och annan professionell ljud- och bildinspelningsinstrument får inte tas med in på Valhalla IP om du inte är ackrediterad.

Får jag ta med min hund?

Nej, tyvärr inte. Endast ledarhundar är välkomna på Gamla Ullevi.

Finns det garderob?

Nej, tyvärr inte. Vi hänvisar till Centralstationen där det finns låsbara skåp i vilka du kan lämna din väska.

Vilka sektioner har tak?

På Valhalla IP är samtliga sittplatser under tak

Vind kan dock självklart göra att regnet når även personer som sitter under tak. Därför är vårt tips att alltid klä sig efter väder.

Jag glömde något på arenan – vad gör jag?

Om du glömmer något på arenan kan du mejla Bjorn.nilsson@oisfotboll.se så hjälper vi dig vidare. Efter en vecka skickas allt upphittat vidare till Polisens hittegodsavdelning på Odinsgatan.

Övriga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga? Mejla till Bjorn.nilsson@oisfotboll.se för frågor om våra evenemang.