ÖIS Fotboll bjuder in till digital partnerbörs

Den 25 februari mellan klockan 09:00 – 11:00 genomför ÖIS Fotboll sin första digitala partnerbörs på plattformen Microsoft Teams. 

ÖIS Fotboll bjuder här med in er som partner till en ny form av digital Partnerbörs. Under denna prövande tid kommer vi bjuda in er till en digital nätverksträff under 2 timmar där ni får möjligheten att träffa tre andra företag i nätverket.

Vi saknar alla den sociala kontakten och fysiska nätverkandet men då vi fortsatt lever under en pandemi vill vi i ÖIS försöka hitta lösningar på att fortsätta bibehålla och skapa nya affärsrelationer i vårt nätverk. 

Hur funkar det?

Den digitala partnerbörsen sker på plattformen Microsoft Teams under 2 timmar den 25 februari. Då detta är första gången vi testar partnerbörsen i detta utförandet kommer vi vid detta tillfället endast kunna ha med 20 företag. Om utfallet är positivt kommer vi anordna ytterligare en digital partnerbörs i Mars månad.

Läs mer och anmäl er här!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.