Inbjudan till nästa digitala partnerbörs

Den 23 mars mellan klockan 09:00 – 11:00 genomför ÖIS Fotboll sin andra digitala partnerbörs på plattformen Microsoft Teams. 

ÖIS Fotboll bjuder här med in er som partner till en ny form av digital Partnerbörs. Under denna prövande tid kommer vi bjuda in er till en digital nätverksträff under 2 timmar där ni får möjligheten att träffa tre andra företag i nätverket.

Vi saknar alla den sociala kontakten och fysiska nätverkandet men då vi fortsatt lever under en pandemi vill vi i ÖIS försöka hitta lösningar på att fortsätta bibehålla och skapa nya affärsrelationer i vårt nätverk.

“Vi testade det här konceptet för drygt en vecka sen och responsen från de deltagande företagen var oerhört positiv. Så vi kör igen. Vi hoppas ju självklart att vi snart får träffas och nätverka som vi alltid gjort innan men tills dess så känner vi att detta är ett bra komplement till vår ordinarie nätverksverksamhet.”, – Niklas Allbäck, klubbchef

Den digitala partnerbörsen sker på plattformen Microsoft Teams under 2 timmar den 23 mars.

Läs mer och anmäl er här!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.