Kevin Ackermann tillbaka i truppen som åker till Vångavallen

Efter bara tre dagar i Göteborg är det dags för ÖIS att styra söderut igen, denna gång till Vångavallen där Trelleborgs FF står för motståndet när ÖIS jagar årets första poäng.

Kevin Ackermann som saknades i tisdagens match mot Helsingborg är tillbaka i truppen. Det är även Abdul Razak och Samuel Ohlsson, den senare är därmed redo för säsongens första inhopp i seriesammanhang.

Det är dock fortfarande ett antal spelare som saknas. Daniel Paulson är avstängd efter sitt röda kort i tisdags, Aílton Almeida är fortsatt i Brasilien och efter Mohamed Saids dystra skadebesked saknas även han. Dessutom saknas Robin Glavak efter att ha fått en känning under träningsveckan. Sedan tidigare finns även långtidsskadade Calle Wede på listan över spelare som inte är tillgängliga.

Följande spelare är uttagna till lördagens match:

1. Fredrik Andersson

2. Samuel Ohlsson

3. Jonathan Azulay

5. Anton Lans

6. Hannes Sahlin

8. Lukas Browning Lagerfeldt

9. Ajdin Zeljkovic

10. Kevin Ackermann

12. Robin Wallinder

16. Herman Sjögrell

17. Hampus Dahlqvist

18. Anton Andreasson

21. Anel Rashkaj

22. Marcus Haglind Sangré

23. Arvid Brorsson

24. William Svensson (P19)

25. Abdul Razak

28. Arvid Sigurdsson

31. Aydarus Abukar

Ej tillgängliga: Daniel Paulson (Avstängd), Robin Glavak (Känning), Aílton Almeida (Personliga skäl), Mohamed Said (Långtidsskadad knä), Calle Wede (Långtidsskadad knä)

Notera att matchen är stängd för åskådare, vi ber därför alla supportar att stanna hemma och respektera de restriktioner som gäller och istället följa matchen på andra sätt. Matchen sänds på discovery+ (Tidigare Dplay). Klicka här för att läsa mer om erbjudandet som gäller till 30 april.

Och glöm inte att #VisaDinaFärger.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.