Biljettinformation Originalderbyt

Om en vecka är det dags för derby!

Planeringen för biljettsläpp är i full gång, det är dock några delar som behöver falla på plats innan vi kan släppa biljetterna till allmänheten. Ett derby, speciellt i dessa tider kräver mycket planering och många aktörer är inblandade, därför blir biljettsläppet aningen senare än planerat den här gången.

ÖIS Fotboll och GAIS har ambitionen att släppa biljetterna till matchen innan helgen.

Intäktsfördelningen är som tidigare kommunicerat aningen förändrad mot tidigare år. Detta innebär att arenan är indelad i två sidor där ÖIS har den östra och sektionerna L, M, N, O och Ä.  Klacken är på Ö och Ä-4-5. På vår sida kommer det finnas möjlighet att välja såväl ståplats som sittplats ståplats är på sektionerna markerade i rött på bilden längst ned.

Du med årskort för säsongen 2021 går givetvis in gratis med hjälp av en kod du får på mail. Notera att mailet skickas till den som köpt årskortet.

Sammanlagt kommer arenan släppa in närmare 9000 åskådare. Den exakta siffran beror dock på hur sällskap väljer att sitta.

12.00 under fredagen skickas en kod till er med årskort, denna kod gör att biljetten ni köper är gratis. Läs noga i mailet hur ni gör för att skaffa er biljett.

14.00 släpps lösbiljetter till allmänheten.

Vill du inte handla online? Besök då GotEvents biljettkontor i Valhallabadets entré. Öppet 9-15 tisdag 3 augusti.

KÖP BILJETTER VIA TICKETMASTER HÄR!

Kategorier

Ordinarie

Student

Pensionär

Barn (under 16 år)

Sittplats A

245 kr

225 kr

225 kr

95 kr

Sittplats B:

195 kr

175 kr

175 kr

95 kr

Sittplats C:

90 kr

70 kr

70 kr

50 kr

Ståplats

145 kr

125 kr

125 kr

125 kr

Handikapp

145 kr

125 kr

125 kr

60 kr

Alla priser är exklusive serviceavgift.

Sektionerna markerade i rött är ÖIS klacksektioner. Hela den sidan av arenan är ÖIS platser.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.