Biljettförsäljning på ÖIS-gården

Från torsdag 9 september börjar vi sälja biljetter på ÖIS-gården.

En synpunkt som återkommande dök upp när vi gjorde publikenkäten för en tid sedan var att många saknade möjlighet att köpa biljetter på plats på arenan. Tyvärr har vi under denna säsong inte möjlighet att bemanna kassorna på Gamla Ullevi av ekonomiska skäl.

Men för att erbjuda en möjlighet att köpa fysiska biljetter har vi nu installerat en biljettkassa i butiken på ÖIS-gården där du kan köpa dina biljetter under butikens ordinarie öppettider. Från torsdag 9 september kommer det finnas möjlighet att köpa biljetter till herrarnas matcher i butiken på ÖIS-gården. Betalning sker med kort eller swish.

Som vanligt går det självklart att köpa biljetter på oisfotboll.ebiljett.nu dygnet runt.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.