Publikinformation inför Dawitmatchen

Här följer information om nästa hemmamatch mot AFC Eskilstuna på Gamla Ullevi, fredagen 24 september.

Ni med årskort har fått mail med en kod för att ladda ned er digitala biljett.

Vill du köpa lösbiljett gör du det här!

Totalt finns cirka 4000 biljetter till försäljning. Exakt hur många som kommer kunna säljas beror dock på hur folk väljer att placera sig i sina sällskap.

Efter diskussioner med våra supportergrupper har vi valt att öppna både övre och undre nedre på den norra kortsidan som ståplats, du själv väljer var du vill stå. Från Balders Hage och Östra Stås sida önskar man att ni som väljer ståplats bidrar med sång så mycket man kan.

Ditt årskort gäller alltså inte i entrén utan du måste ladda ned din digitala biljett. Givetvis är denna biljett gratis för dig som är årskortsinnehavare.

Notera att biljettkassorna ej kommer vara öppna i samband med denna match. Vill du köpa biljett görs det enklast online eller i butiken på ÖIS-gården. Biljetter säljs under butikens ordinarie öppettider.

Om du har barn under 7 år som vill följa med på matchen är detta som vanligt gratis. Plats behöver dock reserveras. Så om du vill ta med dig ditt barn önskar vi att du mailar till bjorn.nilsson@oisfotboll.se med ditt önskemål.

Vid frågor, kontakta bjorn.nilsson@oisfotboll.se

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA DIN BILJETT!

Klicka här för att gå med i facebookevenemanget.

Vid ditt besök, intygar du:
Som besökare på en arena i Allsvenskan och Superettan intygar du genom att gå in på Ullevi att:
• Du upplever att du inte har några symptom alls som kännetecknar covid-19
• Du är idag, till din egen kännedom, inte positiv för covid-19
• Du är informerad och medveten om riskerna med covid-19
• Du har, till din egen kännedom, de senaste 14 dagarna inte haft kontakt med någon som har testats positivt för covid-19 eller som misstänks vara smittad av covid-19
• Du intygar att om din situation förändras eller i efterhand exempelvis får veta att du varit i kontakt med någon som är, eller har varit, smittad av covid-19 de senaste 14 dagarna, så följer du myndigheternas just nu gällande riktlinjer
• Om myndigheterna kräver så ska du uppge nödvändig information för att smittspårning ska kunna genomföras
• Social distansering gäller
• Den som inte följer ovanstående anvisningar kan bli avvisad från arenan av arrangören.

Vi uppmanar dig att inte gå på matchen om du upplever några förkylnings- eller sjukdomssymptom. Din biljett är inte personlig och därmed kan du lämna den till någon annan ifall du inte har möjlighet att gå.

Inpassering
Vi ber er alla att komma i tid till Gamla Ullevi för att minska trängsel och att hålla avstånd när ni väl är på läktaren. Du kan ha din biljett utskriven eller i mobilen. Om du har biljetten i telefonen ber vi er ha skärmen inställd på högsta ljusstyrka för att underlätta scanningen.

På läktaren
All information om var på arenan du går in och sitter hittar du på din biljett. Det är viktigt att alla sitter på den plats hen är tilldelad. Observera att du bör vara på din anvisade plats under hela matchbesöket med undantag för toalett- eller kioskbesök.

Kiosker och toaletter
Vid matchen kommer kiosker och toaletter att vara öppna i anslutning till respektive sektion. Vi uppmanar dig att planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls. I anslutning till toaletter och kiosker kommer det att finnas tvål och handsprit och vi uppmanar dig att använda dessa för att hålla god handhygien.

Souvenirförsäljning
I samband med match kommer vi sälja souvenirer i hörnet Ullevigatan/häktet, i anslutning till entré 8, 9, 10.

SLO
På matchdag finns vår SLO Patric kan svara på alla era frågor och finns på plats för att hjälpa er supportrar.

Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_OIS

Du når även vår SLO på slo@oisfotboll.se

Vi ses!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.