Truppen till Dawitmatchen

Idag är det exakt 20 år sedan Dawit Isaak fängslades, imorgon spelas Dawitmatchen.

En gång om året tills Dawit Isaak är fri spelar vi Dawitmatchen, en manifestation för demokrati, pressfrihet och för att Dawit aldrig får glömmas av. Läs mer om Dawitmatchen här.

För motståndet i morgondagens match står AFC Eskilstuna, ett lag som ÖIS hoppas ta revansch på efter årets största förlust på bortaplan när AFC vann med 4-0 på Tunavallen i juli. AFC har dock visat sig vara två olika lag på hemma- respektive bortaplan. Hemma på Tunavallen har man plockat hela 24 poäng och ligger trea i hemmatabellen. På bortaplan är det däremot en annan visa och där har man bara fått två poäng med sig.

När det gäller ÖIS är man ungefär lika bra på hemma- som bortaplan, noterbart är dock att man ryckt upp sig rejält efter sommaruppehållet och i skrivande stund kan vi räkna till sju matcher utan förlust för Sällskapet. Senast fick man med sig ett meriterande kryss mot serieledaren IFK Värnamo på Finnvedsvallen.

Beträffande det rödblå skadeläget är de långtidsskadade Aydarus Abukar, Mohamed Said och Kevin Ackermann fortfarande borta från spel. Tillbaka i 19-mannatruppen är dock Aílton Almeida och Hannes Sahlin som saknades senast. Bland de avstängda återkommer Eric Nohlgren och ut går Hampus Dahlqvist som senast ådrog sig sin tredje varning denna säsong.

Det ger oss följande trupp. Notera att truppen innehåller 19 spelare, detta innebär att en spelare stryks före avspark.

1. Fredrik Andersson

3. Jonathan Azulay

5. Anton Lans

6. Hannes Sahlin

7. Ailton Almeida

8. Lukas Browning Lagerfeldt

9. Ajdin Zeljkovic

11. Elias Gustafson

12. Robin Wallinder

14. Daniel Paulson

15. Jack Cooper Love

18. Anton Andreasson

20. Eric Nohlgren

21. Anel Rashkaj

22. Marcus Haglind Sangré

23. Arvid Brorsson

24. William Svensson

25. Peru Ruiz

27. Robin Glavak

Ej tillgängliga: Hampus Dahlqvist (Avstängd), Mohamed Said, Aydarus Abukar (Långtidsskadad knä), Kevin Ackermann (Stressfraktur)

KÖP BILJETT HÄR!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.