Medlemsmöte 19 oktober

Datum för nästa medlemsmöte är nu spikat.

19 oktober 18.00 startar medlemsmötet för ÖIS Fotboll som hålls på ÖIS-gården. För att delta i mötet krävs givetvis att du är medlem. Under mötet presenterar styrelsen sitt arbete och redogör för läget inom föreningens olika verksamhetsområden samt svarar på era frågor.

Denna gång kommer det finnas möjlighet att följa mötet via livestream. Länk till detta kommer att skickas till medlemmar under dagen för mötet. Notera att det via livestreamen bara går att följa mötet. Det kommer alltså inte finnas möjlighet att ställa frågor i livestreamen. Vill du ställa frågor råder vi dig att komma till ÖIS-gården.

Under kvällen kommer alla medlemmar att ha 10% rabatt i butiken på ÖIS-gården.

En sammanfattning av mötet kommer sedan att skickas ut per mail till medlemmar.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.