Truppen -IF BP

Det har blivit dags för årets sista match i Superettan. ÖIS åker till Grimsta IP med tydliga förutsättningar, vinst eller oavgjort innebär nytt Superettakontrakt, vid förlust får man förlita sig till andra resultat.

ÖIS är för tillfället inne i en bra period med fem raka matcher utan förlust. Hemmalaget från Bromma har en rad på tre raka segrar och dessförinnan tre förluster. Två formstarka lag som möts med andra ord.

I ÖIS trupp noterar vi att Elias Gustafson är avstängd, detta efter att försvararen ådrog sig ett gult kort i matchen mot Skövde AIK senast. Dock är Anton Andreasson tillbaka i truppen efter förra veckans skadekänning.

Förutsättningarna på Grimsta IP är som sagt simpla. Vid ÖIS-seger eller ett oavgjort resultat är ÖIS ett Superettanlag även säsongen 2023. Vid förlust får man förlita sig på att Örebro SK slår Jönköpings Södra. Annars väntar kval i veckan som kommer.

Vi ses i Stockholm!

ÖIS trupp ser ut på följande vis:

2. Arvid Brorsson

3. Jonathan Azulay

6. Eric Nohlgren

8. Nicklas Bärkroth

9. Viktor Lundberg

10. Kevin Ackermann

11. Elias Gustafson

12. Alex Rahm

13. Robin Wallinder

14. Daniel Paulson

15. Isak Dahlqvist

16. Alexander Ahl Holmström

17. Hampus Dahlqvist

18. Anton Andreasson

19. Herman Sjögrell

21. Anel Rashkaj

22. Marcus Haglind Sangré

24. William Svensson

28. Erion Sadiku

30. Arvid Skoglund (P19)

Ej tillgängliga: Elias Gustafson (Avstängd), Anton Lans (Knä), Sargon Abraham (Vad), Aydarus Abukar (Knä)Sixten Mohlin (Knä)

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.