Bli en del av Sällskapet på riktigt – bli medlem!

Vill du vara med och bestämma över Sveriges äldsta fotbollsförening?

ÖIS är en förening som till 100% ägs av dess medlemmar. Det är medlemmarna som beslutar om de viktigaste frågorna och utser styrelsen. Så vill du bli en del av ÖIS på riktigt och vara en av tusentals delägare till föreningen som lärde Sverige spela fotboll? Bli medlem!

Medlemsskapen för 2023 släpps idag. Har du varit medlem tidigare kommer du få en avisering på din mail om hur du förnyar ditt medlemsskap under morgondagen. Har du inte angivit någon mailadress när du blivit medlem, eller vet du med dig att det är en gammal mailadress som är registrerad? Då kan du läsa mer här om hur du åtgärdar detta.

Nyligen har vi bytt medlemssystem till SportAdmin. Ett byte som kommer göra det enklare för dig som medlem att hålla koll på ditt medlemsskap, erbjudande och annan viktig information.

Nytt för iår är också att du som medlem får 10% rabatt på ditt årskort. Du som medlem behöver alltså inte bry dig om EarlyBird-rabatten utan kan åtnjuta 10% rabatt även efter 4 december. Mer information om detta erbjudande hittar du i SportAdmin-appen.

Har du inte varit medlem tidigare? Klicka då på knappen nedan och bli medlem idag!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.