Publikinformation – Premiären

På måndag 19.00 drar Superettan äntligen igång!

Som föreningen tidigare kommunicerat spelas årets första match i Superettan på Bravida Arena. Ambitionen är dock att du som besökare ska känna dig välkommen ändå och tillsammans ska vi skapa en rödblå fest på Hisingen!

Biljetter

Biljetter köper du som vanligt på oisfotboll.ebiljett.nu. Givetvis gäller även årskorten som vanligt och du glömmer väl inte att du som årskortsinnehavare kan ta med en vän gratis på måndag?

Entréer

Insläpp för samtliga hemmasupportrar sker vid insläppet mot Lundbybadet, entré DEFHJ (Sittplats) samt entré G (Ståplats). Vi uppmanar alla er som inte har årskort att köpa förköp för att underlätta insläpp på plats.

Försäljning

Kioskerna på Bravida Arena hålls öppna och erbjuder ett utbud likt det som finns i kioskerna på Gamla Ullevi. Till skillnad från att Rasta driver kioskerna ägs dock kioskverksamheten på Bravida Arena av BK Häcken.

I vanlig ordning har ÖIS souvenirförsäljning på plats. Souvenirer kommer att gå att hitta innanför grinden vid insläppet. Notera att vi även på matchdag skänker 10% av intäkterna för matchtröjorna till Sigrids insamling till förmån för Barncancerfonden.

Ta dig till arenan

Det enklaste är att cykla, gå eller åka kollektivt till Bravida Arena. De närmsta hållplatserna är Wieselgrensplatsen och Rambergsvallen. Hitta den bästa resvägen med hjälp av Västtrafiks reseplanerare.

Om du ändå behöver ta bilen hittar du närmsta parkering via Parkering Göteborg. Vi rekommenderar även att du uppdaterar dig om aktuellt trafikläge via Trafik Göteborg eftersom det sker många vägarbeten i staden just nu.

Pubsamling

Vill du träffa andra ÖIS:are för lite mat och dryck innan avspark rekommenderar vi John Scott Palace. Där styr ÖIS Supporterklubb Balders Hage och Östra Stå upp införhäng av högsta klass. Ladda upp med mat dryck och sång och ta sedan en gemensam tur ut till Hisingen.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.