Truppen – Örebro SK

Örebro SK står på tur i fredagens drabbning på Gamla Ullevi.

Det skiljer för närvarande tre poäng mellan ÖIS och bortalaget ÖSK. En seger för ÖIS skulle innebära ett betydande kliv mot säker mark ovanför kvalstrecket. Köp din biljett här för att stötta laget på plats!

Matchen är också den årliga Dawitmatchen, nämligen matchen då vi uppmärksammar att Dawit Isaak suttit fängslad över 8000 dagar utan rättegång. Läs mer om Dawit på freedawit.com

I ÖIS trupp noterar vi att ett antal spelare är tillbaka i truppen. Först och främst återvänder Marcus Haglind Sangré och Kevin Holmén efter sina avstängningar. Tillbaka i truppen är även Nicklas Bärkroth som varit skadad en period. Vi välkomnar även dagens nyförvärv Edi Sylisufaj in i matchtruppen.

Utöver långtidsskadade Aydarus Abukar är Christoffer Styffe ej uttagningsbar, detta med anledning av körtelfeber. Saknas gör även Hampus Dahlqvist som är avstängd.

Följande trupp är uttagen till matchen:

1. Sixten Mohlin

2. Linus Tagesson

3. Jonathan Azulay

6. Kevin Holmén

7. Sargon Abraham

8. Amel Mujanic

9. Viktor Lundberg

10. Nicklas Bärkroth

11. Noah Christoffersson

12. Mathias Nilsson

14. Daniel Paulson

15. Isak Dahlqvist

16. Villiam Dahlström

19. Anton Andreasson

22. Marcus Haglind Sangré

24. William Svensson

26. Edi Sylisufaj

28. Erion Sadiku

Du har väl köpt biljett? Som vanligt köper du enklast biljett via oisfotboll.ebiljett.nu

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.